Hertmerweg 18

7626 LW Hertme

06-53211769

info@groenesectoropleidingen.nl

Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Zaterdag en Zondag - Gesloten

 
Groene Sector Opleidingen > Opleidingen > Veilig werken langs de weg

Basiscursus: de cursist leert om veilig en verantwoord te werken met de motor-kettingzaag. Deze eendaagse cursus  bestaat uit een theoretisch en een praktisch onderdeel. Na deze dag heeft de cursist kennis over welke werktechnieken,
lichaamshouding, kleding en techniek van de zaag (ketting, motor, vloeistoffen, slijpen etc.). Daarnaast praktijkoefeningen met het zagen m.b.v. een zaagbok (dunnen stammen) en het zagen van liggend hout.

Cursus Velling 1:  deze eendaagse cursus bestaat uit een theorie- en praktijkdeel. Na deze dag wordt de cursist in staat geacht bomen met een diameter tot 30 cm op een veilige, verantwoorde manier te vellen. Noot: De basiscursus dient gevolgd en met een certificaat te zijn afgesloten.

Kosten: € 150,– p.p. ( excl. BTW)

Velling 2:  deze cursus ( 2 dagen ) bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte. Na deze cursus wordt de cursist in staat geacht bomen met een diameter tot 60 cm op een veilige, verantwoorde manier te vellen. Noot: de cursus Velling 1 dient gevolgd en met een certificaat te zijn afgesloten.

Kosten: € 300,– p.p. ( excl. BTW)

De deelnemer ontvangt bij voldoende vaardigheden een certificaat.

 

De prijzen zijn incl. lesmateriaal, administratie, examens, certificaten, echter excl. beschermende kleding. Groene Sector Opleidingen kan desgewenst voor € 10,– ( excl. BTW) per dag, beschermende kleding in bruikleen verstrekken. ( Helm met oorbescherming, veiligheids- en handschoenen) .

Offerte aanvraag

Heeft u vragen?
Bel dan met ons. Wij helpen u graag met het beantwoorden van alle vragen. Als u wilt, komen wij zelfs langs op afspraak.

+31(0) 6 53 21 17 69
info@groenesectoropleidingen.nl